Info massages en producten 

Intake

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij LaMassage kunt u  terecht voor Thai Yoga Massages, maar zeker ook voor ontspanning. Om zo maar wat voordelen op te noemen:

* Mijn Wellness Massage reduceert stress

* Het maakt de gespannen spieren los

* Het versterkt het immuunsysteem 

* Geeft verlichting bij rugklachten

Tijdens een massage komen namelijk diverse stoffen vrij die de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen stimuleren. Daarnaast werken deze stoffen ook ontstekingsremmend en pijn-dempend. Kortom: tijdens het ontspannen krijgt het lichaam een positieve stimulans. 

Bij de Thai Yoga Massage worden de energetische en fysieke aspecten gecombineerd, en het geeft door zijn meditatieve karakter een diepe ontspanning. Hierbij worden veel stretches en acupressuur toegepast. Thai Yoga Massage is uniek in zijn vorm en houdt u zeker ook gezond!

De gever en ontvanger zijn altijd volledig gekleed in makkelijk zittende kleding. 

Ook voor een Stoel Massage of een heerlijke Voetreflex Massage bent u hier op het juiste adres. Intensieve massagetechnieken worden hierbij toegepast op knieën, onderbenen en voeten, dat maakt deze massage tot een ongekende weldaad.De lotion die ik gebruik bij mijn massages moet neutraal en van zeer goede kwaliteit zijn. Daarom heb ik gekozen voor NAQI. De NAQI massage lotions zijn ontwikkeld om de huid van zowel de therapeut als die van de cliënt in een goede conditie en optimaal evenwicht te houden. De lotion geeft een goede spreiding zonder dat de lotion vettig aanvoelt, en heeft een aangenaam maar zacht hypoallergeen parfum, zodat er weinig tot geen kans is op allergische reacties.


U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met olie gemasseerd te worden. In mijn praktijk gebruik ik etherische Jasmijnolie. In de Indiase Ayurveda en de Chinese geneeskunst wordt ook al duizenden jaren gebruik gemaakt van de Jasmijnbloemen en -olie. Jasmijnolie heeft een rustgevende, antidepressieve en angst verdrijvende werking, en wordt heel goed opgenomen door de huid. Door het vleugje Jasmijn wordt deze olie door veel van mijn cliënten als zeer aangenaam ervaren.