Over mij


Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Marleen Develing en woon in Leiden.

Mijn eerste ervaring met massage heb ik opgedaan toen ik in 2013 naar Thailand ging. Daar heb ik veel goede massages mogen ontvangen, en ben ik besmet geraakt met het "massage-virus".

Sindsdien heb ik bij Thai-Hand in Amsterdam de cursus Thaise Yoga Massage gevolgd. Een jaar later heb ik bij Thai Hand in Chiang Mai mijn diploma's Thai Voetreflex- Stoel- en Tafelmassage gehaald. 

Ook heb ik mij bekwaamd in de Thaise massagevormen Nuad Bo Rarn level 1, level 2, level 3 en Wat Po level 1.

Elke 2 weken assisteer ik bij het geven van workshops Thai-Yoga-Massage bij Thai Twist.  Na het volgen van die workshops is het enthousiasme van de studenten zo overweldigend dat dit concept van massage geven wel heel bijzonder en doeltreffend MOET zijn! Bij Thai-Yoga Massage wordt veel gebruik gemaakt van stretches, acupressuurpunten en het op de juiste manier gebruik maken van je lichaamsgewicht, dit is de kracht van deze massage-methodiek. 

In 2017 ben ik gestart met de opleiding tot Wellnessmasseur bij MSP Opleidingen in Leiden. Deze studie heb ik in 2018 op alle onderdelen succesvol afgerond. Hierbij is heel veel aandacht besteed aan Anatomie, Fysiologie en Pathologie, een zeer goede aanvulling  bij de Thaise Yoga Massage. Zo integreer ik de Oosterse met Westerse technieken.

Dus voor een ontspannende massage, maar ook voor een wat stevigere massage, als je spieren dat nodig hebben,  ben je bij mij aan het juiste adres.

Met mijn massages wil ik mij graag inzetten om jouw welzijn te verbeteren en de juiste balans terug te vinden.